SteamOne Kennismaking met SteamOne

Olivier en David Gabison, van origine producenten van confectiekleding, ontdekten de kledingstomer tijdens een verblijf in de Verenigde Staten. De gebroeders Gabison huurden daar met grote regelmaat zulke stomers voor hun modeshows, om hun collecties zo goed mogelijk te kunnen presenteren op de catwalk. Toen de twee weer terug waren in Parijs besloten ze de SteamOne hier te introduceren en zich volledig te richten op de ontwikkeling en verkoop van kledingstomers voor de professionele en de consumentenmarkt.  SteamOne heeft één missie: het bieden van de beste technologie en het mooiste design in praktische, eenvoudig bedienbare apparaten. Speciaal ontwikkeld voor de veeleisende consument, waarvan de kleding er altijd perfect uit moet zien.

Voordelen voor de consument

Een SteamOne kledingstomer is een absolute must voor iedereen die zijn of haar kleding altijd in topconditie wil houden. Dankzij de geavanceerde stoomafgifte is het apparaat onmisbaar voor het stomen van gecompliceerde of delicate kleding, zoals maatpakken en jurken. Daarnaast is het apparaat speciaal ontworpen om delicaat textiel, zoals zijde of mousseline, te beschermen en is het geschikt voor alle verfijnde stoffen, zoals tops met pailletten, geborduurde blouses en glitters.  

Belangrijkste voordelen:
  • Praktisch: geschikt voor alle stoffen (zoals katoen, wol, zijde, en linnen) en alle soorten kleding (zoals shirts, broeken, rokken, jacks en jassen).
  • Bespaart tijd: afhankelijk van het model is de kledingstomer in 30, 45 of 60 seconden klaar voor gebruik.
  • Spaart stomerijkosten uit door de mogelijkheid outfits thuis te stomen.
  • Kleding gaat langer mee, want SteamOne beschermt de vezels.

SteamOne kledingstomers

De SteamOne kledingstomer is de perfecte oplossing voor het snel en eenvoudig thuis ontkreuken en verfrissen van complete outfits. De collectie bestaat uit hoogwaardige stomers en de ergonomische vorm zorgt voor een optimaal gebruiksgemak. Het eenvoudige maar verfijnde ontwerp, versterkt door de innovatieve technologie en het uitgekiende design, is de basis van het succes van het merk.

SteamOne handstomers

SteamOne handstomers zijn zeer compact en onmisbaar voor een perfecte stijl. Ze zijn zeer eenvoudig in gebruik en daardoor voor iedereen te hanteren. Nooit meer gekreukte kleding met de SteamOne handstomer. Uw betrouwbare stijlpartner, thuis en onderweg!

SteamOne handstomers

SteamOne handstomers zijn zeer compact en onmisbaar voor een perfecte stijl. Ze zijn zeer eenvoudig in gebruik en daardoor voor iedereen te hanteren. Nooit meer gekreukte kleding met de SteamOne handstomer. Uw betrouwbare stijlpartner, thuis en onderweg!

SteamOne professionele kledingstomers

De SteamOne professionele stomer ontketent een ware revolutie in de fashion industrie Nu is het mogelijk om direct in de kledingwinkel snel en eenvoudig te stomen. En daarmee is het strijken van complete collecties achter in de zaak voorgoed verleden tijd! Vandaag de dag is SteamOne de benchmark voor alle kledingwinkels.
Geïnteresseerd? Dan kunt u contact opnemen met Innovational voor nadere informatie.
 

Meer merken

  • We analyze, plan & target
  • We activate
  • We grow
  • We move